Selecteer een pagina

over ons

Team balance

is opgericht vanuit de voorliefde voor de bokssport, een van de oudste sporten ter wereld. In 2005 begon ik voor het eerst met kickboksen, maar vanwege een knie blessure ben ik in 2013 overgestapt naar het boksen.

Het spel en de tactiek achter deze sport is me zo goed bevallen, dat ik sindsdien ook les ben gaan geven. Hier is mijn passie voor lesgeven ontstaan, ik kwam erachter hoe leuk ik dit vond en besloot dat ik hier meer mee wilde doen. Ik wil het spel en de sport van boksen mensen graag leren. Ik hoop over te brengen dat er meer achter boksen zit dan de vechtsport, er komt ook tactiek in slaan en in het voetenwerk bij kijken. Maar ook mobiliteit, stabiliteit, conditie, overzicht houden, en bovenal het creëren van zelfvertrouwen.

We geven les op verschillende avonden en op zaterdag ochtend. Bekijk hier ons rooster!

Echte verhalen

Team Balance geeft kleinschalige bokstrainingen voor zowel beginners als mensen die wat meer ervaring hebben. Door die kleinschaligheid is er altijd persoonlijke aandacht die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. De lessen zijn afwisselend en zorgen ervoor dat je altijd met een goed en voldaan gevoel naar huis gaat.

Ben

Boks hier nu een aantal maanden en volledig naar mijn zin. Intense en gevarieerde trainingen die alle vlakken van het boksen omvatten.
Michael geeft je geen kans om te verslappen… Hier leer je boksen!

Remon

Zeer tevreden over de manier waarop Michael de boks trainingen geeft, hij besteedt in elke les altijd veel aandacht aan techniek. Ik bemerk bij mezelf een flinke vooruitgang. Daarnaast is hij altijd enthousiast en zorgt dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de les.

Noël

De persoonlijke begeleiding bij team balance is iets waar veel aandacht aan wordt besteed. Hierdoor zijn de lessen altijd van een hoog niveau en je merkt na elke les dat er stappen zijn gemaakt, daarom kom je iedere keer weer met plezier terug. Michael weet het altijd duidelijk uit te leggen en daarom ook zeer goed over te brengen. Hij weet je zelfs op anderhalve meter te raken.

Lucas

× Proefles aanvragen?